Tururi virtuale inchiriere de locuinte si case de vacanta

Datorita miilor de oferte de inchiriere existence pe piata, cautarea unui spatiu pentru inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, incepe online. Anunturile care prezinta o macheta tridimensionala a spatiului si un plan (releveu) ofere potentialilor clienti informatii foarte valoroase. Avem un tarif foarte avantajos pentru apartamentele mici si proprietatile sub 100mp. Tururi virtuale si machete 3d: vor promova mult mai bine anunturile indiferent de platforma pe care sunt publicate:
OLX
AirBnB
Piata-AZ

Tururi virtuale spatii comerciale

Potentialii cumaratori sau chiriasi pot vizita virtual spatiul tau comercial. Macheta 3D si releveul ofera informatii foarte utile si masuratori pentru planificare compartimentarii, aranjarii mobilierului, rafturilor etc.

Arhitecti si Ingineri

Explorarea si masurarea unor constructii existente. Cel tarziu a doua zi, primesti pe langa macheta 3d si un releveu cu masuratorile spatiului scanat.

Constructii si amenajari interioare

Firmele de constructii si arhitectii pot profita de atuurile oferite de aceasta tehnologie. Performantele camerei speciale folosite de noi permit specialistilor sa prezinte beneficiarului progresul lucrarilor de constructie. Clientul poate inspecta structura, poate evalua calitatea si respectarea procesului tehnologic si poate chiar sa fac notite direct me macheta tridimensionala, prin intermediul carora sa prezinte informatii si cerinte esentiale.

Proprietari de mobile

Un tur virtual plate fi util nu doar daca doresti sa cumperi sau sa vinzi o locuinta. Cu ajutorul tururilor virtuale oferite de noi poti sa arati familiei si prietenilor noua ta casa sau cea pe care tocmai ai renovat-o. De asemenea poti vizualiza si planifica noi proiecte de amenajare a locuintei tale si poti compara rezultatul final cu varianta initiala.

Industria hoteliera

Prezinta camerele hotelului tau, exact asa cum sunt. Tururile virtuale permit clientilor sa vada camerele de hotel dinainte si sa faca o alegere in cunostinta de cauza. Vei avea clienti mult mai multumiti, care vor reveni si te vor recomanda si prietenilor lor.

Sit-uri arheologice, monumente sau muzee

Tehnologia noastra permite inregistrarea si documentarea intregii suprafete a unor monumente istorice, muzee, cladiri de patrimoniu, sit-uri arheologice etc.. Acestea vor fi accesibile in tururi virtuale care pot fi facute publice sau pot fi accesate doar de persoane autorizate de tine.

Mall-uri sau alte spatii de servicii

Clientii tai vor putea gasi mai usor orice magazin, spatiu de joaca, restaurant, sala de fitness, cai de acces etc., indiferent ca e vorba de un mall sau de orice alt complex sau baza de agrement.

Magazine

Clientii tai se vor putea plimba liberi prin magazinul tau si verifica diversele raioane. Prin intermediul notelor pe care le poti include in turul virtual poti prezenta produse noi, promotii, reduceri de pret sau orice alte informatii utile.

Serviciile virtual3dtour ofera resurse extrem de utile indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea. Daca ai vreo intrebare nu ezita sa ne contactezi. Tel: 0770 519 644

Contacteaza-ne

Intra in legatura cu noi pentru a obtine un adevarat tur virtual al proprietatii tale!