De ce 3D?

Corpul nostru se raporteaza la mediu, spatial. Creierul calculeaza in permanenta distante, dimensiuni si volume, pentru a percepe spatiul din jurul nostru. Tururile virtuale 3D ofera mai mult decat o experienta vizuala fiind apropiate prezentei fizice intr-un anumit spatiu..

macheta tridimensionala tur virtual 3d
macheta tridimensionala tur virtual 3d

Tururile 3D reale (nu si cele panoramice 360°) sunt o tehnologie la care puteai doar visa pana acum. Iti ofera un instrument de explorare online a spatiului real prin deplasarea in orice directie doresti, cu un simplu click.

Am nevoie de un tur 3D?

Afacerea mea o regasesc in lista urmatoare: agentii imobiliare, proprietari de imobile, hoteluri, regim hotelier, restaurante, sali de nunti si alte evenimente, designeri, arhitecti, spa, beauty centers, fitness club?! Un tur virtual 3d ma poate ajuta sa o promovez mai bine.

Vile, case, apartamente, alte imobile rezidentiale: nu va trebui sa pierzi timpul doar pentru a arata spatiul oricarei persoane care doar prospecteaza piata. Proprietatea ta va fi deschisa non-stop pentru vizite – VIRTUALE.
Ai un spatiu comercial de inchiriat sau de vanzare? virtual3Dtour iti ofera posibilitateasa prezinti spatiul tau unor potentiali clienti care vor putea sa-l viziteze din confortul propriei lor case sau birou. Vei putea prezenta proprietatea ta fara vizite inutile clientilor din alte orase sau din afara tarii.
Oferi spatii de cazare, chiar si apartamente in regim hotelier, pentru vizitatori din toata lumea? Impresioneaza-i cu un model 3D de prezentare a conditiilor de care vor beneficia.

Contacteaza-ne

Intra in legatura cu noi pentru a obtine un adevarat tur virtual al proprietatii tale!